en månad kvar

 
Hej å hå, vad tiden rusar. Nu är det faktiskt mindre än en månad kvar tills jag landar på svensk mark igen. Nyss kändes det mycket mycket längre! Fast så är det ju alltid, att när saker kommer mot ett slut går tiden alldeles för snabbt.. Men som tur är vet jag ju att jag kommer tillbaks efter tre veckor! Så jag änt bitter nå! Och denna gång med min familj + pojkvän. Är så otroligt tacksam för att jag får chansen att visa dom detta vackra land :)
 
Fick denna selfie av Viktor idag från när han var här down under på besök. Den är tagen vid gamla regeringshuset i Sydney. Som jag saknar den mannen, långdistans är inte lätt, men det går helt klart bara man vill! Vi firar dessutom 9 månader idag, grattis till oss yey!
 

Great Ocean Road

 
Lite gobitar från när vi gjorde The great ocean road i Melbourne. Ett måste när man är där nere. Vi åkte på en tour och tur var det. Våran guide berättade jättemycket fakta om allt som vi aldrig skulle vetat om vi åkt vägen själva. Vi hade iallafall superroligt och man fick se en hel del vackra grejer. Vi såg också en vild koala på jättenära håll och jag lyckades mata en papegoja! 

HOSIER LANE

 
Detta var ett av dom första ställena vi kollade in i Melbourne. Så häftigt! Ett måste om ni åker dit någon gång.

Har äntligen börjat gått igenom bilderna nu från min resa jag gjorde under påsk. Kan säga att det kommer bli en hel del bildbomber! Yey!

Veckorna går SUPERSNABBT nu. Redan fredag idag! Har dock inget spännande på schemat. Ska in till city imorgon och sen inte så mycket mer. Idag får vi över ett par vänner till flickorna så det blir filmtittande och massa pizza. Lugn och skön fredag :)

en bättre dag

 
Titta vad som kom i posten idag!! Ett paket från kära mormor fylld med godis och ett par varma sockor! Ångrade mig att jag aldrig tog med mig sockor hit för isoleringen är ju som sagt fruktansvärd och golven blir superkalla. Men nu slipper jag äntligen frysa! Och en MASSA gott svenskt godis, har faktiskt saknat det sjukt mycket. Visst, australiens godis ÄR gott men det är helt annorlunda jämfört med vårat svenska. 
Är iallafall superglad och jättenöjd med allt. Är så tacksam!
 
Idag satte jag mig i soffan med lite godis och tittade på dom två sista avsnitten med Halv åtta hos mig av dom fyra från Borlänge. Så kul att världens bästa präst Rådbo är med och Anders såklart, en av alla bildlärare jag haft! Jag fick mig många goa skratt.
Jag lagade en kycklingsoppa åt familjen och på eftermiddagen drog vi till stranden en sväng. En bättre dag helt enkelt!
 
Nu är det ca 50 dagar kvar innan jag landar på svensk mark igen. Ska bli så skönt med svensk sommar och att få bada i sötvatten! Har planerat en heeel del för kommande resor och jag är supertaggad!
Dom kommande veckorna kommar vara lugna och solen tittade äntligen fram idag. Hoppas den stannar ett litet tag den här gången iallafall!

RSS 2.0