Filippinerna

 
Vi lever!! Internet här i Filippinerna är ingen höjdare. Och inget internet=inga nya inlägg :(
Nu är vi iallafall tillbaks i Manila för våra sista dagar här i landet. Det har varit helt fantastiskt, vi har sett en del vackra ställen och bara tagit det lugnt för det mesta. Mycket snorkling och jag dök för första gången i förrgår! 
På bilden är utsikten vi hade på ett hotell i El Nido på paradisön Palawan. Så himla fint. Tyvärr är det regnsäsong här så det har regnat ungefär två ggr per dag. Men man kan fortfarande göra allt i regn då folket här har anpassat sig efter det, så det var inte alls några problem. 
Den 22a september åker vi vidare till Mongoliet. Vet verkligen inte vad jag ska förvänta mig för man vet inte så mycket om det landet egentligen, men det blir nog super!
Sedan tar vi tåget till Moskva från Ulanbaator, och till sist åker vi till ITALIEN fär att möta upp Viktors familj i Rom. Det ska bli helt fantastiskt! Jag älskade verkligen Italien sist jag var där, längtar till italiensk mat!
 
En liten uppdatering blev det idag iallafall. Nu vet ni hur saker och ting ligger till, vi mår bra (en del bakterier har bråkat lite med oss men just nu är det lugnt) och vi saknar er alla där hemma, men snart ses vi igen! :)

RSS 2.0