I'm going to Australia

 
ÄNTLIGEN!! 
Min största dröm kommer äntligen bli verklighet! Jag ska flytta till Sydney!
12e januari går planet mot nya äventyr och ett nytt kapitel i mitt liv och jag är så fruktansvärt taggad!

Egentligen var ju planen att jag skulle åkt för länge sen, men livet kom i vägen. Det kändes inte rätt att lämna Sverige oklart. Och med det menar jag att jag har jobbat klart på mitt jobb, jag hinner fira jul och nyår med alla nära och kära osv. Det känns som ett bra avslut.
Där nere kommer jag först jobba som aupair hos en underbar familj som bor i 15 minuter från city och 5 min till bondi med bil. Där kommer jag ta hand om 4 barn i ett halvår och leva livet som en riktig australienare! Lär ju prova på det också eftersom mor min är född där.
 
Nästan allt pappersarbete är klart och nu är det mest bara packningen kvar, sjukt svårt att packa för ett halvår måste jag säga... Brukar liksom ha med mig 20 kg kläder om jag ska bort en vecka!! Men men, har en månad på mig nu att planera.
Sista jobbveckan gör jag nu och efter fredag (19e) är det slut på jobbet som förskolevikarie och dags att ta sig vidare ut i världen! Har ju trots allt jobbat med detta nu sedan september förra året.

Jag kommer skriva i denna blogg under resan (ska försöka så gott jag kan iallafall) och jag hoppas ni vill ta del av det här med mig. Massa bilder, tankar och annat vardagligt är iallafall vad som står på menyn och jag har egentligen ingen aning hur denna blogg kommer bli, men det är rätt spännande det med haha!

RSS 2.0