några fina

 
OJ OJ OJ, vart tar tiden vägen?! Nyss kändes det som jag njöt på stränderna i Australien men vi är redan inne på våra sista dagar i Japan! Sjukt.
 
Tiden i Australien var fantastisk och jag spenderade min födelsedag med snorkling och bad i Whitsundays (dom två översta bilderna).
Det är helt omöjligt att komma ihåg allt vi gjorde där nu men av det jag kommer ihåg hade jag det superkul!
 
Japan, vilket land!!! Så underbart! Svävar på moln som den föredetta Japan-tok jag var förr. Hela japan är fullt av färgglada neonskyltar, manga och gullig musik. Människorna här har bemött oss så underbart bra och det är det vänligaste folkslaget jag mött. Det är inte många turister här alls så man står ut en hel del. Men det har bara varit positivt för oss. Japanerna är nyfikna och hjälper oss med allt vi vill.
Språket är det jobbigaste för oss, men dom flesta japaner kan en del engelska, vi har också lärt oss nyttiga fraser och alla viktiga skyltar och alla som har med transport och göra står på engelska. Man får bara ha en hel del tålamod helt enkelt.
 
Jag och Viktor har klarat av Tokyo och på hans födelsedag var vi upp till Mt Fuji och kikade på det fantastiska berget för att senare bo på ett superfint hotell över natten. Om några år ska vi klättra upp till toppen sa vi.. får se hur det blir med det ;)
Just nu befinner vi oss i Osaka där vi ska ta flyget från till Filippinerna. Tokyo var helt klart bättre, men båda städerna har sin charm. Imorgon är sista dagen här och vi är sugna på att dra till Kyoto över dagen. Hoppas på bra väder bara. Det är ett par tyfoner som härjar här omkring, men än har vi inte märkt av något som tur är! 
 
Vi båda gillar Japan starkt och vi vill definitivt komma tillbaks! Rekommenderas starkt =(^-^)=
 

RSS 2.0