livin' the life

 
Längtar efter soliga dagar och strandhäng. Dom senaste dagarna har det varit väldigt kyligt här. Typ 22 grader. Det är kallt för att vara här faktiskt haha! Men idag blev det 30 och en del åska nu på eftermiddagen för värmen kommer tillbaks. Och Viktor kommer också tillbaks till Sydney på fredag efter sin lilla resa till Nya Zeeland. Yey! Vi har bokat en lägenhet på ett hotell i Manly för helgen innan han åker hem till Sverige. DÅ blir det strandhäng och good times.

Annars då? Dagarna rullar på utan besvär och jag känner att jag börjar komma in i familjen väldigt bra nu. Idag var jag, flickorna och deras farmor och farfar i Darling Harbour för att gå på Chinese Garden of Friendship. Väldigt fint och harmoniskt ställe mitt i smeten av stan. Dom har kinesiska kläder man får prova som kungligheter bar förr i tiden så vi gjorde det också! Så kul! Man såg skyskraporna runt om kring trädgården, men det gjorde inget. Rekommenderar starkt att besöka den om man är i närheten.
 
I lördags följde jag med och lämnade Chiara (förra au pairen) på flygplatsen och höll henne sällskap innan hennes flyg till Tyskland gick hem. Efter det åkte jag in till centrum och träffade Annie. Där tog vi ett par drinkar i Darling Harbour för dom har fantastiska restauranger med happy hour, sounds great huh?? Träffade henne även på söndagen för att hänga lite i stan igen. Det är så skönt att bara gå runt där och snacka eller sätta sig vid vattnet. Det är en sån vacker stad. Jag älskar verkligen Sydney!
Men jag fick tyvärr en mindre bra nyhet av henne idag. Hon ska lämna Australien i slutet av April. Så fruktansvärt tråkigt men jag förstår henne. Livet som au pair är inte en dans på rosor om ni nu trodde det. Vi ska iallafall spendera sista helgen i Mars tillsammans för att säga hejdå (hon lämnar Sydney då) och så får vi hålla tummarna att jag kanske åker till England någongång i framtiden!

Jag hoppas ni alla har det fantastiskt bra där hemma! Har sett att snön är borta och att våren äntligen kommit. Saknar känslan av att äntligen få ta på sig solbrillorna och skinnjackan efter en lång vinter. Här börjar det bli åt hösten så snart åker en tunn jacka på istället :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0